Choose
your language
 
Menu
Bruger profil
Brugernavn
Password
Gem
Ny bruger! | Glemt password?
Annonce
Afstemning
Status på lars-mc.dk
Video...
Hyosung 650
Tid: 1:19
Oprettet: 21/2-2007
Views: 10607
Kategori: Tests
Kommentarer: 2
1 har stemt... 1 har stemt... 1 har stemt... 1 har stemt... 1 har stemt...
Powered by Servage.net

Rullefelt test?
Hvad kan mit rullefelt teste? Klik på linkene herunder for mere information.
Se videoer fra rullefelt test...
Rullefeltet kan eksempelvis finde følgende problemer

Rullefelt testDisse eksempler er dog kun en brøkdel af hvad rullefeltet kan teste din motorcykel for. Eksemplerne er til for, at give dig et indtryk af hvad det hele handler om.

Lars MC tager rundt på forskellige motorcykeltræf, hvor han tester mange motorcykler med hans rullefelt.

Hvad er et "Dynojet rullefelt"?
Et Dynojet rullefelt er en høj teknologisk rampe, som har en metal rulle, der registerer alt data den får fra baghjulet på motorcyklen. Dvs. den registerer f.eks. hvis motorcyklen har problemer med udstødningen eller motoren Rullefelt test får for lidt luft, så måle den dette. Dynojet rullefeltet registerer alt hvad der eventuelt kan være galt med din motorcykel.Hvad resultatet bruges til?
Rullefelt test Ja, det kan Lars MC bruge til at finde de pågældende fejl, som rullefeltet har registeret på din motorcykel. Dette aflæses på diagrammer som rullefeltet giver til computeren. Og af de diagrammer, kan Lars MC se om motorcyklen mangler luft, benzin eller anden regulering af motoren.

Ved regulering og optimering af motorcyklens motor bliver resultatet som regel, en bedre ydelse i form af en bedre køreoplevelse og økonomi.
Når motorcyklen er blevet fintunet og reguleret til det mest optimale, kan den igen blive testet og du kan få en pæn resultat-kurve udprintet på papir. Og en god tanke i baghovedet om at din motorcykel nu kører helt optimalt.


Denne siden blev indlæst på 0.02295 sekunder.